Sisustuskärpänen puraisi

Jep, taitaa olla joku siviilisäädyn muutoksen aiheuttama kriisi. Seuraavaksi varmaan rupean pitämään lifestyle-blogia ja kuvaamaan päivän asuja. No joo, ei pelkoa. 😀

Ajatus lähti siitä, kun rupesin mietimään, että voisinko saada tänne mitenkään mahdutettua mihinkään rakoseen itselleni ompelupistettä. Harmittaa nimittäin ihan sikana nyt kun kaikki on pistetty pois, koneet ja kankaat. Suunnittelin sitten, että jos tätä työpöytää siirtäisi vähän oikealle, niin tuohon vasemmalle seinälle voisi mahtua toinen pöytä. Ja pöytien väliseen nurkkaan saisin kätevästi ”pois tieltä” sovitusnukkeni. Tämä nykyinen työpöytäni on kierrätyskeskuksesta ostettu viidelläkympillä, ja on täyttä puuta, luulenpa siis että suuntaan sinne huomenna tai ensi viikolla.

Tässä katsellessani ympärilleni, totesin, että haluaisin korvata tämän työhuoneen seinätapetin vaalealla maalilla. En tiedä miltä vuosikymmeneltä tuo tapetti on, mutta sormet syyhyää päästä repimään sitä. Ehdotin asiaa vaivihkaa miehelle, joka torppasi ideani heti alkuunsa. Kuulemma nykyisessä ei ole mitään vikaa ja jaadijaadijaa.

Viimeksi käydessäni Ikeassa näin siellä ihanan ilmoitustaulun. En harmikseni raaskinut ostaa sitä, joten pitänee tehdä uusi reissu… 😀

Påhittig -ilmoitustaulu

 

Sitten päätin (noin miljoonannen kerran) saada paperit järjestykseen, ja sitä varten tarvitaan uusi lokerikko – tietysti.

Dokument -lomakelaatikko

Toki minun on saatava myös kirjoitusalusta pöydälle, mutta siitä en nyt pistä kuvaa – Ikeasta tietty sekin. Haluaisin myös sellaisen pystymallisen paperilokerikon, mutta vielä ei ole tullut vastaan muita kuin pahvisia ja ne on ihan buu.

Olen jo jonkin aikaa halunnut uusia meidän makkarin lamput. Tällä hetkellä kummallakin on sellainen pallon muotoinen lasinen pöytälamppu yöpöydällä, joka vie ihan hirveästi tilaa.

Tällaiset haluaisin, musta nää on NIIN hienot!

Årstid -seinävalaisin

Ongelmaksi vaan muodostuu tuo varjostimen vaaleus. Kun toinen tekee kaksivuorotyötä, niin valo ei saisi olla liian kirkas. Yksi ratkaisu olisi himmennin, mutta tuossa ei ole sellaista valmiina, ja sellainen pistorasian ja lampun pistokkeen väliin laitettava on turhan hankala. Täytynee miettiä vielä vaihtoehtoja.

Sitten tarvitsisin vielä uuden työtuolin. Tällä hetkellä minulla on jo lähemmäs 10v. palvellut halpistuoli Sotkasta, josta ihan mielelläni pääsisin eroon. Mitään kallista tuolia (100 € ->) en halua, mutta toki istumamukavuus on tärkeää. Tätä katsoin Ikeassa viimeksi, mutta en tajunnut koeistua sitä.

Torbjörn -työtuoli

Mutta se sisustamisesta tällä erää.

***

En tiedä olenko muistanut kertoa (enkä jaksa nyt tarkistaa vahoista teksteistä), mutta hain työkokeiluun. Kävin kesäkuussa työkkärissä, ja sanoin siellä heti alkuunsa, että työkokeilu/työkyvyn kartoitus tehtävä, ennen kuin alan hakemaan töitä. Siellä suostuttiin ehdotukseeni ilman sen kummempia mutinoita, ja sain pari ehdotustakin paikoista joihin voisin hakea.

Toinen paikoista oli kaupunginkanslia. Mennessäni tapaamaan kaupunginsihteeriä, törmäsin ulko-ovella vanhaan tuttuun kirjaston työssäoppimis-ajoilta, ja selvisi, että hän on puolisen vuotta sitten siirtynyt kaupunginkansliaan töihin. Uutisen teki tuplasti paremmaksi se, kun sain kuulla että hänestä tulee ohjaajani/lähin esimieheni. Nyt on sitten 2 kk:n sopimus enshätään tehtynä ja työt alkaa ensi maanantaina! 🙂

Vastaa