Buubaablaah…

Tänään en ole saanut aikaiseksi mitään. Päätä särkenyt aamusta saakka, eikä mikään tunnu tepsivän. Olen kokeillut nukkumista, Buranaa, migreenilääkettä ja nyt hörpin kahvia (en tykkää kahvista). Ei helpota. Nappaan varmaan Sirdaludin yöksi, taitaa olla hartiat ja selkä niin jumissa, että tämä särky liittyy siihen.

Nuppu täytti tänään jo 11 kk! En ymmärrä mihin tämä aika menee… Meidän pikkukakawa on jo iso tyttö! Musta on niin veikeetä, että se painaa 9,3 kg, eli melkein kilon enemmän kuin Donna ja korkeuseroakin on ehkä viitisen senttiä. Meidän sportticava. 🙂

Mulla alkaa olla kusiset paikat opiskelujen suhteen. Työssäoppimispaikka edelleen hakusessa, perjantaina soitin yhteen paikkaan, ja lupas soittaa takaisin, mutta taidanpa maanantaina muistutella asiasta. Enää pari viikkoa jakson alkuun ja se paikka pitäs olla tiedossa jo. Valmistujaisia on suunniteltu, kutsukortit tulostamista vaille valmiit, mutta kohta jää koko valmistuminen jos ei homma rupee luonaa. 🙁

2 comments

  1. Minna says:

    Toi mahdollisten työnantajaehdokkaiden asennnoituminen on kyllä ihan käsittämätöntä. Luulisi näiden muistavan itsekin millaista oli olla opiskelija harjoittelupaikkaa hakemassa. Ja kun tarjolla saattaa olla tuleva työntekijä! Pidetään peukkuja kuitenkin, että tärppää ja pikaisesti.

  2. Krista says:

    Kiitos. Kyllä mä sen tajuan että on siitä harjottelijasta vaivaakin. Mut silti, ei nyt luulis olevan niin vaikeaa, kunhan oppii perusjutut niin enemmän on hyötyä kuin haittaa.

Vastaa