Jos et sä soita…

Perkele.

Puhelin on vingahtanut tänään yhden ainoan kerran, ja sekin oli vakuutusmyyjä. Se tilitoimiston pomo taas EI ole soittanut lupauksestaan huolimatta. Onhan tässä toki vielä vuorokautta jäljellä, mutta jotenkin kuvittelin että soittaisi virka-aikana. Ja nyt mä olen jo menettänyt toivoni, kai se olisi jos soittanut, jos mä olisin päässyt sinne…? 🙁
Ihan tyhmää ja mälsää ja ärsyttää.

***

Olin tänään siellä enkun keskusteluarvioinnissa, eli mun piti keskustella opettajan kanssa englanniksi. Se meni hyvin, mä en tosin hermoillut sitä yhtään (mikä on aika outoa). Lopuksi multa kysyttiin, että minkä arvosanan antaisin itselleni koko kurssista (johon sisältyi siis läjä tehtäviä kotona tehtäväksi ja jotka palautin jo viime viikolla sekä tämä keskustelu). Sanoin että nää on aina vaikeita, kun pitää itseään arvioida, mutta tovin mietittyäni sanoin että antaisin itselleni kolmosen.

Meillähän siis arvostelu on 1-3 ja kolmonen on kiitettävä eli paras. Yleensä olen tosi vaatimaton näissä itsearvioinneissa ja meinasin jo sanoa kakkosen, mutta sitten mietin että mitä mulla on hävittävää jos sanon sen arvosanan minkä koen oikeaksi? No, opettaja totesi olevansa samaa mieltä, sanoi että keskustelu oli luontevaa ja pystyin ammattisanojen lisäksi myös heittämään small talkia. Eli se meni ihan nappiin onneksi! Siitä olen kovin kovin iloinen. 🙂

Vastaa