Itkupotkuraivarit päivässä pitää miehen loitolla…

…paitsi mun miestä ei – näemmä. <3

Olin päivällä nokosilla, oli tuskasen kuuma ja hiki ja pyörin siinä unen ja valveen rajamailla, kun yhtäkkiä mies käy ilmoittamassa että hänen kaverinsa on 17 km:n päässä täältä ja tulee käymään. Ensin meinasin että pyh, omalla vastuulla, kämppä on kuin kaaos mutta minähän en ala siivoamaan, jos ei kerta yhtään aikaisemmin voi varottaa. No, hetken perästä nousin kuitenkin ylös ja aloin imuroimaan.

Mies siinä sitten jotain tavaroita nosteli pois tieltä, ja mä sille tuhisin että ei kuule tartte tulla siihen muka-siivoomaan. Se ihmetteli että miksi mä aloin imuroimaan, ja kivahdin että no kun täällä on niin paskasta, eikä kukaan muukaan sitä näytä tekevän. Joku lyhytpinnasempi kaveri olis tossa vaiheessa varmaan todennu että jaaha, ja vetäytyny omiin oloihinsa, mutta tuo minun herraseni ei. Vähän aikaa vielä kirosin siinä sitä ja sen kaveria ja kaikkea, ja se tuli mokoma halaamaan mua. Yritin olla ihan cool, mutta kun se halas mua uudestaan, niin purskahdin itkuun. Pyysin sitten anteeksi kiukutteluani ja selitin, että olen turhautunut kun en saa mitään aikaiseksi ikinä, vaikka kotona istun kaiket päivät. Eli ihan omaa hölmöyttä kaikki. Mies vaan halas mua ja lohdutti. <3

***

Näin eilen tuossa naapurin pihassa naisen, jonka perässä juoksi ihan pieni musta pystykorvahauvavauva. Schipperkeksi epäilin, mutta oli niin pieni ja musta ettei erottanut. Olin keittiön pöydän ääressä syömässä lettuja, kun näin saman naisen koirineen ja oli vaan yksinkertaisesti pakko mennä ulos. Laitoin Nupun hihnaan muina naisina, mutta eihän siitä tullut mitään, kun kakara pisti metakan pystyyn. Menin sitten pihalle, ja otin Donnan mukaan. Aivot jäi kyllä sisälle, ryysittiin suoraan toisten pihaan, ja vaikka sanoin että Dee on äärettömän kiltti eikä tee mitään, niin olisin voinut edes kysyä että sopiiko tulla. Ai että mua hävettää. 🙁 Mutta se pieni söpötin sekoitti mun pään! Täytyy seuraavalla kerralla muistaa pyytää anteeksi, normaalisti kun olen hyvin tarkka näistä asioista, enkä arvostaisi alkuunkaan jos minun pentuni luo joku änkisi kahden koiran kanssa. Varsinainen idiootti.

***

Se miehen kaveri ei muuten tullutkaan (onneksi), mutta mies lähti kahville toisen kaverinsa kanssa kun aloin paistamaan lettuja. Pyysin tuomaan Kotipizzaa (burgerpizza on tarjouksessa!!) ja mies ei luvannut tuoda yhtään mitään. Äsken palasi kotiin, ja kun kuulin hänen kysyvän koirilta että missä mamma on, tiesin melkein varmaksi, että Kotipizzassa on käyty. Menin katsomaan, ja eteisessä odotti kaksi valtavaa pizzalaatikkoa… Mä syön tota vielä huomennakin. 😀 Mutta silti, on se vaan ihana halutessaan. <3

 

Vastaa