Huomenna se alkaa…

…nimittäin työssäoppiminen!

Kääk! Jännittää!

Onneksi menen sinne vasta klo 10, ehdin ehkä jo herätä siihen mennessä, enkä näytä ihan seinästä revityltä.

Silitin jo housutkin, kun en tiedä kuinka tarkka pukukoodi niillä on, niin viitti heti eka päivänä lampsia verkkareissa paikalle. 😀

Ja suunnittelin poikkeuksellisesti hakevani eväsleivän Subista, kun en yhtään tiedä miten niiden lounastauot hoidetaan tai onko siellä lähimain edes mitään kauppaa, mistä saa murua rinnan alle.

Nyt kun on pari kuukautta ollut kotosalla ja laiskotellut tehnyt koulujuttuja, niin tiedän että se tottuminen säännölliseen päivärytmiin kyllä taas kestää. No, onneks tämän viikon pahin päivä on jo melkein ohi, eikä työpäiviäkään ole kuin 38 edessä ja sen jälkeen koittaa vihdoin se valmistuminen. Eli kyllä jaksaa!

***

Eilen meidän sisaruskatraan vanhin kävi meillä, mun ihana isosisko. <3

Ikäeroa meillä on rapiat 10 vuotta, mutta ei tunnu missään. Hänelle olen voinut puhua oikeastaan mistä vaan, ja yhdessä meillä on aina hauskaa.

Eilen sisko toi mukanaan ruokatarvikkeita ja kokattiin (sisko kokkasi, mä ojentelin lastoja ja kulhoja) kanakeittoa (josta tuli pataa, kun riisin määrä meni vähän yläkanttiin, mutta hyvää se oli silti!) ja omenahöhökästä ja vaniljakastiketta.

Omenahöhökäs

”Mä tota jälkkäriä tässä odotan…

Syötiin ittemme ähkyyn jonka jälkeen katsottiin yhtä vanhaa ja hulvatonta kotivideota, mistä saa hyviä kuolemattomia lauseita, kuten ”kunnon kapteeni pelastaa aina airot ensin” ja ”en mä voi laskea tonne kun en mä osaa ohjata”.

Siskolla oli koiransa mukana. Zeus on ihana lussukkamussukka, vaikka päällepäin näyttää vieraan mielestä varmaan just siltä, että se syö vähintään pikkukoiria aamupalaksi. Mutta pyh, mä ”istuin” sen päällä ja otin sitä poskista kiinni ja heilutin ja se vaan nuolas mua nenästä. 😀

Meidän tytöt sitä arasteli, eihän ne oo koskaan tavanneet. Mutta ei mitään tehny, se vaan herrasmiehen iässäänkin (14v) oli kovin kovin kiinnostunut tytöistä. Donna sille kyllä näytti kaapin paikkaa, murisi ja vilautteli hampaitaan ja teki ilmanäykkäsyjä. Zeus kunnioitti frouvaa ja otti etäisyyttä, kunnes hetken päästä taas muisti että heiii, noihan on TYTTÖJÄ! 😀 Zeus oli sitten aika paljon meidän makkarissa lapsiportin takana arestissa. Mutta ei sillä hätää ollut, sillä oli oma lampaantalja siellä ja vesikuppi ja käytiin tietty aina sitä morjenstamassa jos alkoi kuulostaa siltä että herra tylsistyy.

Nuppu ja Zeus tutustuu

Donna ja Zeus tutustuu

 ***

Nyt taidan mennä maate, unen saaminen voi olla joko oudon helppoa tai sitten erittäin haastavaa, riippuen siitä olenko riittävän väsynyt vai jännittääkö liikaa. 😀

Vastaa