Flunssa

Sehän se iski. Viime viikolla oli jo vähän tuntumaa, mutta päätin että minähän en kipeäksi nyt kuulkaa suostu. Eilen sitten kuuntelin koko päivän kun työkaveri niiskutti, köhi ja puhui flunssan madaltamalla äänellä, ja mietin notta noinkohan vaan tuo tulee mulle, tämmöinen pöpömagneetti kun olen. Aamulla oli vähän outo olo, mutta en kiinnittänyt siihen sen suurempaa huomiota, ainahan mulla on vähän outo olo. 😀

Järjestelin siinä sitten erään yrityksen papereita ja tiliöin tositteita ja niiskutin. Hetki hetkeltä olo vaan kävi surkeammaksi. Puoli 11 kävi mielessä, että tänään tarttee ehkä lähteä kotiin kesken päivän, ja puoli 12 sitten ilmoitin että sori, pakko mennä. Töitä suuntasin koululle terveydenhoitajaa moikkaamaan, saikkutodistus pakko hakea. Lämpöä oli 37,1, ja käsky kävi levätä tämän ja huomisen päivän ainakin.

Nyt sitten oonkin vaan lähinnä ollut. Nukuin päikkärit, kävin koirat viemässä pikalenkille ja katsellut sarjoja. Aivot käy niin hitaalla, että parempi kai käydä nukkumaan, väsyttääkin jo.

2 comments

  1. Minna says:

    On se kumma ettei nykypäivän flunssiin tehoa enää luja tahto ja ehdottomat kiellot. Kyllä ennen oli paremmin tämäkin asia. 😀 Pikaista paranemista.

Vastaa