Donna

Donna

Donna (Agapios Sugar Baby s. 27.9.2006) tuli meille syyskuussa 2013 loppuelämän kotiin vähän ennen 7 v. synttäreitään. Ikää on nyt siis lähes 8,5 v.

Donna on aivan ihana persoona. Se on rauhallinen, rakastava, iloinen, luotettava…

Donna on myös mamman mussu. Missä minä olen, siellä on myös Donna. Donna kärsii eroahdistuksesta, ja eritoten minun poissaoloni ottavat koville. Mutta se pärjää ja me pärjätään. Donna ei välitä mistään leluista, jos sille heittää pallon, se korkeintaan katsoo ilmeellä ”Niin, entä sitten?”. Se rakastaa halimista, ja kun sillä on oikein paha hellyyspuuska päällään tai on ollut ihan kamala ikävä, se lipaisee hellästi nenänpäästä – muuten ei ole pusuttelevaa sorttia. Donna osaa myös vaatia huomiota hyvinkin varmoin ottein. Se tulee viereeni istumaan, katsoo vähän aikaa, ja jos mitään ei tapahtu, se läppäisee tassulla reittäni. Jos ei tehoa, tapahtuma toistetaan niin kauan, kunnes mamma tajuaa että nyt on halihetki. <3

Donnalla on terve sydän ja se on muutenkin hyväkuntoinen. Viime syksynä huomasin pienen patin sen taaimmaisessa nisässä, joka paljastui nisäkasvaimeksi, ja pari viikkoa sitten kävimme sen poistattamassa. Samalla poistettiin kohtu, ja selästä talipatti.

Leikkauksen aikana D oli pitänyt hoitohenkilökuntaa jännityksessä, ensin oli heräillyt kesken leikkauksen, ja kun oli saanut lisää nukutusainetta, oli lakannut hengittämästä vallan. Voittajana se kuitenkin selvisi leikkauksesta ja  leikkauksen jälkeinen toipuminen on sujunut erittäin hyvin. Viikko sitten käytiin poistattamassa selästä ja vatsasta metalliset haavahakaset, joita oli yhteensä 36 kpl! Haavat ovat umpeutuneet hyvin, ja vaikuttaa siltä että tästä alkaa Donnallakin uusi, entistä ehompi arki.

Donnan entisiin omistajiin koitan pitää säännöllisesti yhteyttä, kertoilla kuulumisia silloin tällöin ja lähettelen myös kuvia. Olen äärettömän onnekas ja siunattu siitä, että saimme tämmöisen ihanuuden elämäämme. Donnan sydän ja luonne on aitoa kultaa, ja rakkaus sitä kohtaan tuntuu vain kasvavan päivä päivältä. <3

 

***

(Päivitetty 9.3.2015)

Vastaa