Blogitauon blogitauko…eiku?

Sanoinpa tuossa ystävälle, että jaa, pitäisiköhän sitä jatkaa taas blogaamista. Viimeinen blogipostaus kun oli juuri muutaman kuukauden tauon jälkeen, ja siitä piti jatkaa mutta hupsistakeikkaa, menikin pitkälle toista vuotta ennen kuin kaivoin tämän pölyistä esiin.

Eiköhän hän sitten todennut että pitää, koska hänkin. Mehän siis tehdään about kaikki jossain hitsin symbioosissa, kumpikaan ei tiedä mitä toinen tekee ennen kuin asiasta mainitsee ja toinen on sitten että ”mäkin tein just niin!”. Oltiin kerran KIRJAIMELLISESTI ostamassa SAMOJA patjaneuloja SAMAAN aikaan mutta eri kaupungeissa. Blogitkin perustettiin samaan aikaan ja kumpikin jämähti tauolle samaan aikaan ja kas kummaa, blogeihin palaamisen välillä oli meillä muutama hassu viikko…

Paljon on sattunut ja tapahtunut tänä aikana, mutta niistä tuonnempana. Julkaisen tämän nyt, niin en kehtaa enää hävitä puoleksitoistavuodeksi jonnekin eetteriin.

2 comments

  1. minna says:

    😀 Joo, kumman elämää tää oikein on, vai muuten vain kummaa elämää… Ehkä tuo kirjoittelu taas jatkuu kummallakin, kun on taas alkuun päässyt.

  2. Krista says:

    Kummaa tää ainakin on. Ei voi käsittää. 😀 Pakko tässä nyt on jatkaa kirjoittelua kun kerta alettiin taas, ei kehtaa enää perääntyä.

Vastaa