Asioiden setvimistä

Koska siinä opintokortissa (kts. ed. postaus) oli muutakin hämärää, laitoinpa tänään meidän opintoalavastaavalle viestiä josko voitaisiin treffata ihan kasvotusten ja jutella mun opinnoista.

Huomenna menen koululle juttelemaan, toivottavasti asioihin tulee selvyys ja että mun valmistuminen ei venähdä hamaan tulevaisuuteen, mun pääkoppa ei ehkä kestäis sitä.

Tänään oli taas se päivä kun piti soittaa sinne työssäoppimispaikan pomolle ja sopia, menenkö käymään ennen sen jakson alkua. Melkein unohdin koko soiton! Koko päivän ajattelin että soitan sitten neljän maissa, jos ei olisi mitään asiakastapaamisia sun muita ja äsken sitten pelästyin, että herranjumala, paljonko kello on! Onneksi se oli vasta 15.55, eli ihan hyvin ajoitettu! 😀

Pomo oli sitä mieltä, ettei ole tarvetta että mä menisin sinne ennen kuin se jakso alkaa. No, selvä sitten, en mene. 😀
Kysyin sitten että monelta minun tulisi olla paikalla silloin 7.4. kun se jakso siis alkaa.

”Noo…monelta sä yleensä oot mennyt?”

Vastasin että no se vaihtelee paikasta ja päivästä, mutta ihan on heistä kiinni koska mun työpäivä alkaa. Hänellä kuulemma tapaaminen yhdeksältä, niin jos mä tulisin kymmeneltä? Joo, sopii paremmin kuin hyvin (heitin mielessäni itseni kanssa high fiven, koska en todellakaan ole mikään aamuihminen).

Ahistaa nyt toi kouluhomma, mun kuvitteellisen tiimalasin yläpuoli tyhjenee uhkaavasti hiekasta, mutta nyt täytyy vaan odotella ja koittaa pysyä positiivisena huomiseen.

Taidanpa hakea suklaajäätelöä.

Vastaa