Minä itte!

Olen Krista, kolmekymppinen naisimmeinen Pohjois-Satakunnasta. Olen syntynyt Helsingissä, jossa asuin myös ensimmäiset 26 elinvuottani, mutta sitten läksin tänne maalle, enkä ole katunut. 🙂

Valmistuin keväällä 2015 Kankaanpään Sataedusta taloushallinnon ja toimistopalveluiden merkonomiksi.

Olen äärettömän eläinrakas, kotoa löytyy kissa ja kaksi koiraa. Suuri rakkauteni karvakorvien lisäksi on käsityöt. Neulon, virkkaan, teen koruja, mosaiikkitöitä, ristipistoilen, ompelen ja vaikka mitä. Koti on täynnä lankaa, kankaita, helmiä sun muuta tykötarvetta, valmista vaan ei tunnu tulevan. 😀

Niin joo, onhan mulla joku tommonen mieskin tossa pörräämässä. Tarttu mukaan joskus, enkä oo raaskinu luopua. 😉

Haaveammattini on kirjastovirkailija. Rakastan kirjoja, haluaisin pelastaa kaikki maailman kirjat ja kerätä kaikenlaisia eri aiheita käsitteleviä opuksia. Tila vaan on kovin puutteellinen, ja hylly alkaa olla täynnä, joten pakko yrittää himmailla kirjavillitykseni kanssa. E-kirjathan ei tilaa veisi, vaan on se aivan eri tunne pidellä kirjaa kädessä ja käännellä fyysisiä sivuja kuin pyyhkäistä sormella sinne tänne.

Viimeisin innostuksen kohteeni on ollut yhdistystoiminta.  Tämän vuoden alusta olen toiminut Aivolisäke-potilasyhdistys Sella ry:n tiedottajana ja olen myös hallituksen jäsen.

Sairastan synnynnäistä aivolisäkkeen vajaatoimintaa, joka vaikuttaa hyvinkin paljon ihan jokapäiväiseen elämään. Kyseessä on ”virallisesti” harvinainen sairaus:

”Harvinaiset sairaudet ja vammat ovat usein monisyisiä ja vakavuudeltaan ja ilmenemismuodoiltaan hyvin erilaisia. Ne voivat olla perinnöllisiä sairauksia, erilaisia oireyhtymiä, eteneviä, pysyvän invaliditeetin aiheuttavia tai hengenvaarallisia.Erilaisia harvinaisia sairauksia ja vammoja arvioidaan olevan tällä hetkellä 6000 – 8000. Suomessa sairaus katsotaan harvinaiseksi kun sitä sairastaa enintään noin 2700 henkilöä.” (Lähde: http://www.harvinaiset.fi/harvinaisia-sairauksia)

 

***

(Päivitetty 1.8.2015)

Vastaa